Over ons

Gamma Communications Benelux

Gamma Communications Benelux maakt deel uit van Gamma Communications plc, de marktleider in de Britse markt op het terrein van cloud telefoniediensten. Met de drie merken Gamma Communications, Nimsys en Schiphol Connect bieden we een breed palet aan cloud oplossingen voor bedrijfscommunicatie en samenwerking. Ons brede portfolio biedt oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Daarbij werken we uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners.

People circle

Over Gamma Communications

Gamma Communications is een toonaangevende aanbieder van communicatie oplossingen voor zakelijke gebruikers. Gamma Communications biedt een breed palet aan Unified Communications oplossingen voor bedrijfscommunicatie en samenwerking. Het brede portfolio biedt daarnaast cloud, telefonie en internet oplossingen voor alle segmenten in de zakelijke markt. Daarbij werken we uitsluitend en nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners.

Gamma Logo

Naar gammacommunications.nl

 

Over Schiphol Connect

Schiphol Connect is dé telecom- en internetprovider op de luchthaven Schiphol en levert telefonie en internet aan bedrijven en instellingen met een vestiging op of rond Schiphol.

 

Schiphol Connect

Naar schipholconnect.nl

Over Nimsys

Nimsys levert en beheert IP-netwerken voor bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen. Naast netwerkbeheer levert het bedrijf vooral internet en VoIP telefonie aan huurders in verzamelgebouwen, zoals bijvoorbeeld Spaces en HNK. Ook kan Nimsys overige ICT-diensten leveren.

Nimsys

Naar nimsys.nl

De Gamma Group

Gamma Communications is een toonaangevende leverancier van communicatie diensten op de Britse, Duitse, Spaanse en Nederlandse zakelijke markten. De onderneming is beursgenoteerd en groeit jaar-op-jaar.

Met een scala aan UCaaS-, mobiele en connectiviteitsdiensten levert Gamma Communications solide en veilige oplossingen waardoor bedrijven kunnen communiceren, samenwerken en een betere klantervaring kunnen bieden.

In Nederland is de Gamma Communications Group actief met vier labels: Dean One en gnTel, 2 snelgroeiende telecom- en internetaanbieders van VoIP-, mobiel en breedbanddiensten; Nimsys, een ICT-specialist voor werkplekken en bedrijfsverzamelgebouwen en Schiphol Connect, de telecom- en internetaanbieder van Schiphol.

In Duitsland heeft Gamma Communications recentelijk HFO overgenomen: een toonaangevende SIP Trunk-aanbieder en groeiende Cloud PBX-aanbieder met een uitstekende reputatie op het gebied van productkwaliteit en dienstverlening. HFO is actief in heel Duitsland via een resellernetwerk van meer dan 1.000 partners. Met het merk Epsilon is HFO daarnaast een grote B2B distributeur van mobiele diensten in Duitsland.

VozTelecom is een Spaanse aanbieder van cloud-communicatiediensten, voornamelijk gericht op het mkb. Met het hoofdkantoor in Barcelona is VozTelecom een toonaangevende SIP Trunk- en Cloud PBX-aanbieder die vaste en mobiele communicatie bundelt met internettoegang.

Careers