Golfdag 2021

 

Datum 30 september 2021
Tijd 11:30 – 20:00 uur: 18 holes
13:30 – 20:00 uur: 9 holes
14:30 – 20:00 uur: clinic
17:00 – 20:00 uur: drankje & BBQ
Locatie Golfcentrum De Hoge Dijk, Amsterdam (op de grens met Abcoude)

Beste partner,

We geloven in de kracht van samen en de rol van persoonlijk contact als versterker van een succesvolle samenwerking. Daarom willen we je graag uitnodigen voor onze Golfdag op 30 september. Een middag en avond met volop ruimte voor persoonlijk contact.

Vind je het leuk om elkaar te treffen, anders dan in een zakelijke setting? En vind je het leuk om te golfen of wil je het eens proberen? Meld je dan aan voor onze Golfdag!
Meedoen kan op alle niveaus. Je kunt je inschrijven voor een clinic of voor een flight van 9- of 18-holes. Afhankelijk van je keuze start de dag tussen 11:30u (18-holes) en 14:30u (clinic). Aan het einde van de middag komen we allemaal samen voor een drankje en een maaltijd. We sluiten de dag af rond 20:00 uur

Wil je niet mee golfen maar wel aansluiten voor een drankje en de BBQ, dat kan ook, kruis deze optie dan aan bij registratie.

Gegeven de huidige situatie en overheidsmaatregelen, hebben we ervoor gekozen om aan deelname een limiet te stellen. Om deze reden is deze uitnodiging persoonlijk.
Mogelijk is er plaats voor een extra gast. Dus wil je graag een collega meebrengen, meldt deze dan ook aan. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de situatie over een paar weken, kunnen we deze extra gast ook verwelkomen. We zullen dit via de bevestigingsmail, die we uiterlijk 2 weken van tevoren versturen, aan je laten weten of dat lukt.

Zien we je 30 september? Meld je hieronder aan door het invullen van het aanmeldformulier.

Met vriendelijke groet,

Gerben Wijbenga en Pieter Verbrugghe

 

Aanmelden

Zien we je 30 september? Meld je aan via onderstaand formulier.
De uitnodiging is persoonlijk, maar je kunt eventueel een collega meenemen.

Wees er snel bij want we hebben een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar.

Golfcentrum De Hoge Dijk, Amsterdam (op de grens met Abcoude)

Bekijk op Google Maps